Special

Kuhinjski alati – Elavate Steel Carousel Joseph Joseph

Sponzorisan tekst:

Prijatelj bloga Kliker giftshop

Ako vam je potreban poklon za Slavu, svadbu ili useljenje, ako želite da obradujete drage prijatelje, poklonite im ovaj moderan komplet koji će savršeno služiti u svakoj kuhinji.
Kuhinjski alati – Elavate Steel Carousel Joseph Joseph

Evelate-Steel-Carousel.jpg

Svim ljibiteljima kuvanja i onima koji tek treba da postanu majstori te umetnosti preporučujemo najnoviji Elevate set izrađen je od visoko kvalitetnog 18/8 nerđajućeg čelika sa silikonskim drškama u boji koje su otporne na visoke temperature.
Set se sastoji od 5 alatki koje su postavljene na rotirajući postament. Jednostavnim okretanjem dugmeta na rotirajućem postamentu birate potrebnu alatku.
Elevate komplet kuhinjskih alata je dizajniran da poboljša higijenu u Vašoj kuhinji i minimizira nered koji nastaje prilikom pripreme hrane.
Svaki od alata ima inovativan nastavak na ručki koji sprečava dodir sa radnom površinom. Ovaj set se sa pravom može okarakterisati kao pravi spoj vrhunskog dizajna i funkcionalnosti.
Svi alati mogu se prati u mašini za sudove.
Dopao vam se tekst? Slobodno ga podelite ili ostavite komentar 🙂

Nešto kuvamo u glavi, a nešto na šporetu... Ja sam Danijela Gikić, kreator sam i autor bloga „ŠtaSeKuva?“, ali sam pre svega majka dva divna dečaka. Ja sam jedna obična žena koja voli da kuva i ugađa svojim najmilijima. Često eksperimentišem u kuhinji i uživam u svakom zalogaju. Volim sve vrste salata i povrća, ribu i lagana mesa. Volim testo i testenine, a kolače obožavam. Uglavnom pravim jednostavna jela koja se pripremaju od lako dostupnih namirnica. Zbog svoje dece se trudim da očuvam tradiciju i običaje u svojoj kući, te sam iz istog razloga blog pokrenula i posvetila upravo njima. Želja mi je da od zaborava sačuvam jela koja su generacijama pripremana u mojoj porodici, kao i neka nova, koja u hodu isprobavam i uvrštavam u naš jelovnik. Blog „ŠtaSeKuva?“ osmišljen je da kroz razne recepte i male životne priče sačuva neke divne uspomene na meni drage ljude, ali i da bude svojevrstan podsetnik mojoj deci, jednoga dana kada odrastu. Recepti su detaljno opisani i dokumentovani fotografijama kako bi bili od koristi i početnicima u kuvanju.

3 Comments
  1. Reply Tashonlash 20/04/2015 at 09:37

    A divno izgledaju. Ja bih ovo kao poklon za sebe 🙂

    • Reply ŠtaSeKuva? 20/04/2015 at 10:13

      I ja isto 🙂 Čekam neku “Specijalnu priliku” pa da uzmem od dragog karticu i da se malko počastim 😀

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: