Marketing

ŠtaSeKuva? NEŠTO KUVAMO U GLAVI, A NEŠTO NA ŠPORETU

Ukratko o blogu ŠtaSeKuva?

ŠtaSeKuva? nije samo kulinarski blog. Na blogu se izdvajaju dve osnovne celine “U mojoj glavi” – autorski tekstovi i “U kuhinji” – recepti za sreću. Veći deo bloga posvećen je kuvanju i kulinarstvu, a u okviru koga se nalaze isključivo provereni domaćinski i jestivi recepti, koji su odobreni od strane mojih najvećih kritičara – moje porodice. Recepti na blogu su deo porodične tradicije, pisani su sa detaljnim opisima i fotografijama, uz šaljive elemente svakodnevnih doživljaja iz naših života. Blog ŠtaSeKuva? nastao je u želji da se sačuvaju stari recepti naših majki i baka, kao i da se isprobaju i zabeleže neki novi; da se očuvaju i nastave tradicija i običaji naše porodice. Upravo iz tog razloga, blog je prvenstveno namenjen mojoj deci, a onda i svim ostalim gurmanima, zaljubljenicima u hranu i ljubiteljima dobrog zalogaja.

U sklopu bloga, pored recepata i kulinarskih priča, nalazi se i deo sa autorskim tekstovima u kojima su sadržane razne priče iz svakodnevnog života (stvarne i izmišljene priče na zadatu temu), kao i priče o prošlosti, u kojima su opisani običaji i tradicija jednog podneblja. Upravo iz ovih razloga blog je namenjen široj publici, čitaju ga svi, bez obzira na pol i uzrast.

Početak bloga ŠtaSeKuva?

Ovaj blog se kuvao duboko u mislima već mesecima unazad, a rodio se jedne duge noći, u kuhinji, sasvim spontano. Prvi tekst na blogu objavljen je 27.4.2014. godine. Blog je prvobitno bio postavljen na wordpress platformi i od samog starta beležio konstantan porast poseta, što je i bio jedan od razloga za prelazak na internacionalni domen, na kome se blog i sada nalazi (počev od 13.3.2015. godine). Za nepunih godinu dana svoga postojanja, na blogu ŠtaSeKuva? zabeleženo je je preko 120.000 poseta. Svoj prvi, lični rekord, blog je dostigao 27.4.2015. godine, kada je za samo jedan dan (u roku od 24 sata), blog posetilo 1407 posetilaca i tom prilikom pregledalo 2017 strana. Istog dana, najpopularniji tekst pregledan je čak 1358 puta.

ŠtaSeKuva? na društvenim mrežama

Sa blogom ŠtaSeKuva? povezani su i zvanični profili na najuticajnijim društvenim mrežama, putem kojih se blog svakodnevno promoviše, kao i kroz razne grupe i zajednice u okviru istih.

Saradnja sa blogom ŠtaSeKuva?

Svi Partneri koji žele da sarađuju sa blogom ŠtaSeKuva? imaće reklamu 24/7 na samom blogu, kao i reklame na pomenutim društvenim mrežama. Svi zainteresovani za oglašavanje, mogu me slobodno kontaktirati radi daljeg dogovora, putem kontakt forme na samom blogu, ili direktno, putem maila: stasekuva@gmail.com

Želim nam srećan početak uspešne saradnje!

Srdačan pozdrav,

Danijela Gikić
autor bloga ŠtaSeKuva?