Special

Mutilica – Twist Multi-colour – savršena za sve koji uživaju u spremanju hrane

Sponzorisan tekst:

Prijatelj bloga Kliker giftshop

Mutilica je svakako jedan od potrebnijih kuhinjskih alata. Koristim je veoma često. Mutilica je savršena za mućenje jaja, filova i krema za kolače, za smešu za palačinke bez grudvica… Mutilica – Twist Multi-colour mi se dopala na prvi pogled, prvo zbog njenog dopadljivog izgleda, a potom i zbog njene funkcionalnosti. O čemu se zapravo radi, pročitajte u nastavku teksta.

Mutilica – Twist Multi-colour  

Ovaj inovativni proizvod kombinuje 2 osnovne mutilice u jedan kompaktan dizajn.
Kada je nameštena u pljosnat položaj, idealna je za mešanje sosa i umaka u plitkom posuđu i tiganu. Njene silikonom obložene čelične žice su pogodne za rad uz teflonsko posuđe, kombinovanje sastojaka i sprečavanje da se isti zalepe za dno tiganja.

mutilica.jpg

 
Jednostavnim okretom vrha ručke, Twist se pretvara u visoko efikasnu mutilicu, čineći da mešanje sastojaka postane pravi užitak!
Radi lakšeg održavanja, svi delovi se demontiraju i mogu se prati u mašini za sudove.
Kada završite sa korišćenjem, jednostavno je sklopite i odložite u fioku.
Otporna je na toplotu do 270˚C
Dimenzije: 14cm x 31cm x 4cm
Materijal: Plastika, silikon i čelik.
 
Za sve koji uživaju u spremanju hrane.
Dopao vam se tekst? Slobodno ga podelite ili ostavite komentar 🙂

Nešto kuvamo u glavi, a nešto na šporetu... Ja sam Danijela Gikić, kreator sam i autor bloga „ŠtaSeKuva?“, ali sam pre svega majka dva divna dečaka. Ja sam jedna obična žena koja voli da kuva i ugađa svojim najmilijima. Često eksperimentišem u kuhinji i uživam u svakom zalogaju. Volim sve vrste salata i povrća, ribu i lagana mesa. Volim testo i testenine, a kolače obožavam. Uglavnom pravim jednostavna jela koja se pripremaju od lako dostupnih namirnica. Zbog svoje dece se trudim da očuvam tradiciju i običaje u svojoj kući, te sam iz istog razloga blog pokrenula i posvetila upravo njima. Želja mi je da od zaborava sačuvam jela koja su generacijama pripremana u mojoj porodici, kao i neka nova, koja u hodu isprobavam i uvrštavam u naš jelovnik. Blog „ŠtaSeKuva?“ osmišljen je da kroz razne recepte i male životne priče sačuva neke divne uspomene na meni drage ljude, ali i da bude svojevrstan podsetnik mojoj deci, jednoga dana kada odrastu. Recepti su detaljno opisani i dokumentovani fotografijama kako bi bili od koristi i početnicima u kuvanju.

No Comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: